Etelä-Pohjanmaan Neuroyhdistys

Tietoa yrityksestä

Neurofysio tarjoaa jo yli 25 vuoden kokemuksella fysioterapiapalveluita kaikenikäisille kuntoutujille. Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan, johon olemme panostaneet muunmuassa jatkuvasti kouluttautumalla. Vuosien myötä toimintamme laajentuessa myös palvelutarjontamme on monipuolistunut ja tarjoammekin asiakkaillemme laadukkaita, kokonaisvaltaisia fysioterapiapalveluja.

Fysioterapiapalveluiden ohessa ohjaamme kuntoutujiamme tarpeen mukaan myös arkielämään liittyvissä asioissa, esim. apuvälinehankinnoissa. Asiakkaan kuunteleminen ja kunnioittaminen on meille erityisen tärkeää. Terapian lähtökohtana ovat aina kuntoutujan omat toiveet ja tarpeet kuntoutukselle. Suunnittelemme terapian yhdessä kuntoutujan kanssa. Haluamme myös, että asiointi kanssamme on sujuvaa ja helppoa. Hoidamme asiat joustavasti, luotettavasti, täsmällisesti ja oikeaan aikaan.  Mutkaton palvelu, esteettömyys ja toiminnallisuus ovat meille itsestään selviä asioita.

Meille voi tulla kuntoutumaan  mm. Kelan, terveyskeskuksen/sairaanhoitopiirin tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella sekä lääkärin tukimus-ja hoitomääräyksellä (sv3) tai itse maksaen. 

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Palvelut

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia fysioterapiapalveluita kaikenikäisille kuntoutujille. Terapia suunnitellaan aina yksilöllisesti kuntoutujan omien tavoitteiden mukaisesti.

Harjoitteluvälineet

Käytössämme on terapeuttiseen harjoitteluun sopiva sali ja kolme erillistä hoitohuonetta. Aktiivisen harjoittelun laitteistomme soveltuvat hyvin liikuntarajoitteisille. Erikoisuutenamme on mahdollisuus painokevennettyyn kävelyharjoitteluun.