Etelä-Pohjanmaan Neuroyhdistys

Power Plate®

Power Plate®-laite on monipuolinen väline niin lihaskuntoharjoitteluun, venyttelyyn kuin rentoutumiseenkin. Power Plate® -harjoituslaitteen hyödyt perustuvat laitteen tuottamaan 3D-värähtelyyn, joka asetuksista riippuen mahdollistaa harjoitettavaan lihakseen 25-50 tahdosta riippumatonta lihassupistusta sekunnissa.

Power Plate® -harjoittelu mahdollistaa kuntosaliharjoittelua vastaavat harjoitusvaikutukset huomattavasti lyhyemmillä harjoitusajoilla. Keskimääräinen Power Plate® -harjoitus kestää vain 20-30 minuuttia. Lisäksi Power Platea® voidaan hyödyntää venyttelyssä ja rentoutumisessa. Laitteen alustalla voidaan tehdä harjoitteita joko seisten, istuen tai vaikkapa pyörätuolista käsin.

Power Plate® soveltuu hyvin myös kuntoutukseen. Ohjauksessa heikompikuntoinenkin, normaaleihin lihaskuntoliikkeisiin kykenemätön henkilö voi saada positiivisia harjoituselämyksiä. Power Platen® oikealla käytöllä myös staattisilla harjoitteilla saadaan aikaan huomattavia harjoitusvaikutuksia.

Fysioterapeuttiemme ohjauksessa myös vakavasti sairas tai vammautunut ihminen voi löytää liikunnan ilon sekä samalla parantaa elämänlaatuaan ja fyysistä suorituskykyä kivuttomasti. Muun muassa useat MS- ja Parkinson-, ja osteoporoosipotilaat ovat löytäneet Power Plate® -harjoittelusta suuren avun.

 

Palvelut

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia fysioterapiapalveluita kaikenikäisille kuntoutujille. Terapia suunnitellaan aina yksilöllisesti kuntoutujan omien tavoitteiden mukaisesti.

Harjoitteluvälineet

Käytössämme on terapeuttiseen harjoitteluun sopiva sali ja kolme erillistä hoitohuonetta. Aktiivisen harjoittelun laitteistomme soveltuvat hyvin liikuntarajoitteisille. Erikoisuutenamme on mahdollisuus painokevennettyyn kävelyharjoitteluun.