Etelä-Pohjanmaan Neuroyhdistys

Neuraalikudoksen mobilisointi

Neuraalikudoksen mobilisointi on fysioterapian menetelmä, jolla pyritään vaikuttamaan nivelten ja lihasten toiminnan lisäksi myös hermokudoksen toimintaan. Neuraalikudoksen, eli hermokudoksen, toiminnan häiriöt voivat aiheuttaa kipua, lihasheikkoutta, halvaantumista, kihelmöintiä, lämmöntuntoa ja tunnottomuutta. Ennen hoidon aloittamista fysioterapeutti tutkii ja päättelee, onko kyseessä kipuongelma vai mekaaninen liukumishäiriö. Hoidon aikana asiakkaan tuntemuksia kuunnellaan tarkasti eikä kipu saa lisääntyä sen aikana. Hermokudosta hoidetaan pumppaavilla liikkeillä, jotka parantavat hermon verenkiertoa ja liikkuvuutta sekä helpottavat asiakkaan kokemaa oireilua. 

Palvelut

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia fysioterapiapalveluita kaikenikäisille kuntoutujille. Terapia suunnitellaan aina yksilöllisesti kuntoutujan omien tavoitteiden mukaisesti.

Harjoitteluvälineet

Käytössämme on terapeuttiseen harjoitteluun sopiva sali ja kolme erillistä hoitohuonetta. Aktiivisen harjoittelun laitteistomme soveltuvat hyvin liikuntarajoitteisille. Erikoisuutenamme on mahdollisuus painokevennettyyn kävelyharjoitteluun.