neurofysioep.fi > Harjoitteluvälineet > Powerplate
SEURAA Seuraa meitä Facebookissa

Power Plate®

 

Power Plate®-laite on monipuolinen väline niin lihaskuntoharjoitteluun, venyttelyyn kuin rentoutumiseenkin. Power Plate® -harjoituslaitteen hyödyt perustuvat laitteen tuottamaan 3D-värähtelyyn, joka asetuksista riippuen mahdollistaa harjoitettavaan lihakseen 25-50 tahdosta riippumatonta lihassupistusta sekunnissa.

Power Plate® -harjoittelu mahdollistaa kuntosaliharjoittelua vastaavat harjoitusvaikutukset huomattavasti lyhyemmillä harjoitusajoilla. Keskimääräinen Power Plate® -harjoitus kestää vain 20-30 minuuttia. Lisäksi Power Platea® voidaan hyödyntää venyttelyssä ja rentoutumisessa. Laitteen alustalla voidaan tehdä harjoitteita joko seisten, istuen tai vaikkapa pyörätuolista käsin. 

Power Plate® soveltuu  hyvin myös kuntoutukseen. Ohjauksessa heikompikuntoinenkin, normaaleihin lihaskuntoliikkeisiin kykenemätön henkilö voi saada positiivisia harjoituselämyksiä. Power Platen® oikealla käytöllä myös staattisilla harjoitteilla saadaan aikaan huomattavia harjoitusvaikutuksia.

Fysioterapeuttiemme ohjauksessa myös vakavasti sairas tai vammautunut ihminen voi löytää liikunnan ilon sekä samalla parantaa elämänlaatuaan ja fyysistä suorituskykyä kivuttomasti. Muun muassa useat  MS- ja Parkinson-, ja osteoporoosipotilaat ovat löytäneet Power Plate® -harjoittelusta suuren avun. 


 
 
Takaisin ylös!